Kategorier
Det oplevede jeg

Varme i benene og smerterne bliver svagere

– Jeg var på gaden for at bede sidste onsdag, hvor en veninde og jeg fik lov til at be’ for en kvinde med smerter i ryg, knæ og fødder. Hun startede med at spørge os, om det virkede. Jeg hører mig selv sige ja, med en sikkerhed jeg ikke helt ved hvor det kom fra. Min veninde og jeg får hver lov at fortælle om vi egne helbredelser og vores tro på Jesus og på denne baggrund får vi lov til at bede for hende. Første gang vi beder mærkede hun ikke så meget, men siger også at hun ikke har ondt i ryggen lige nu. Vi får lov til at bede igen for hendes knæ og fødder og denne gang mærker hun en varme i benene og smerterne bliver svagere og svagere.

Kvinden fortæller efter, at hun også har to veninder som er syge og spørger om vi også kan bede for dem. Så ikke alene oplevede en kvinde på gaden Guds indgriben i hendes liv, men min veninde og jeg oplevede at få styrket vores egen tro på vores himmelske fars ønske om at gribe ind i livet her på jorden.